startsida[space]kollektion[space]föredrag[space]styling[space]nyheter[space]visningar[space]marianne[space]kontakt
Campus frukostakademinvad har du i garderoben?
färger och välbefinnandeTjejkväll
Vårda ditt varumärke
Wilhelminagården

Bästa sättet att överraska tjejerna, eller arbetskamraterna!

Boka in en kväll med föreläsning och färgprovning hos Er eller här hos mig i Ateljén. Det blir alltid perfekt.. Ni kan också titta och prova härliga mockaplagg, ta kontakt för bästa pris.

.
Några röster ur publiken:
Hej! Jag vill bara tacka för din föreläsning på Cinderella, trots att jag är rätt van att hålla på med färg och form så gav du mig nya tankar och idéer. Och jag känner att jag har kommit hem i den djupröda färgen på ett sätt jag inte trodde någonsin skulle hända - men den _var_ ju min!
Det enda jag inte riktigt begriper är hur jag kan känna sån ro när jag ser den och tar i den, den som ska vara så energifylld. Kanske är det för att det verkligen är min? Jag vill också tacka för din kommentar efteråt; "Har du någonsin varit sansad?!" - nej, jag har ju inte det. Och nu känner jag att det faktiskt är helt okej. Tack! /Maria


Hej!
Tack för ditt föredrag i går på Campus, jag fick något att fundera på. Jag satt mitt emot dig helt i svart (tom på bild i HN) och kände att det stämde. Jag visar inget av vem jag är med det svarta. Jag har aldrig känt mig säker på vad jag ska köpa för kläder och därför är det inte heller kul att shoppa. Du nämnde att jag var "en vår" jag kollade upp på nätet vad det innebar. Inte mycket i min garderob som hörde hemma där inte. Efter rensning av nyss nämnda garderob ska jag nu ge mig ut med dottern på en shopping runda för att försöka tänka på ett annat sätt. Får se om det lyckas, annars kanske jag behöver din hjälp.
Med vänlig hälsning, Diana

tillbaka till föredrag